Active Healing – Programi iscjeljenja uma, duha i tijela

Zdravlje je apsolutno najnužnija pretpostavka sretnog života.
Bilo kakav poslovni, financijski ili emocionalni te socijalni uspijeh jednostavno padaju u vodu u slučaju kakvog težeg, mučnijeg oboljenja.
Na žalost, iako smo toga racionalno svijesni, većina nas zdravlje uzima zdravo za gotovo te ga počinje zaista cijeniti tek kada je ono već ozbiljnije narušeno.
U pravilu, svi guramo dokle ide, čineći sve ostalo prioritetnijim – barem dok smo mi sami u pitanju! Napravit ćemo sve za sve oko sebe prije nego li za sebe! Zvuči poznato? Znam.
Ovaj program namijenjen je svima onima koji su – baš poput mene! – učinili ovu grešku te sada nastoje povratiti svoje prijašnje fizički, mentalno, emocionalno i duhovno zdavije Ja.
Ovaj program je namijenjen i svima koji pate od kroničnih tegoba bilo koje vrste, a kojih se nikako ne mogu riješiti usprkos svoj disciplini, medicinskoj skrbi i upražnjavanju propisanih terapija.
Ovaj program namijenjen je i zdravim individuama koje takvima žele i ostati, kao i osobama koje imaju problema s viškom kilograma a kojih se nikako ne uspijevaju riješiti (ne brinite, u ovom sam posebice stručnjak a neću vas čak tjerati niti na kakvu rigoroznu dijetu ili ubitačnu tjeovježbu!).
Ukratko, ovaj je program namijenjen svima, sa ili bez zdravstvenih problema.
Zašto?
Vidite, zdravlje je daleko osjetljivije i kompliciranije područje nego što se to možda na prvu čini, a relativno je malen broj iscjelitelja i osobnih trenera toga uopće svijesno!
Tijelu, da bi se razbolilo, treba daleko više energije no da bi ostalo zdravo jer je vrlo suptilno ugođeno i prirodno opskrbljeno upravo genijalnim mehanizmima koji mu omogućavaju da se brani i opstaje. Bolest nastaje primarno kao posljedica životne neravnoteže, stresa, pada i poremećaja imuniteta te, vrlo često, i daleko dubljih, nesvijesnih obrazaca koje koristimo iznova i iznova samo da bismo održali neki postojeći identitet. A identiteti o kojima ovdje govorim vrlo su opasne stvari – gotovo entiteti s vlastitom voljom i energijom! – koje su se još donedavno positovijećivale s “zlim duhovima”, isl.
Vidite, premda uspiješno liječene modernom medicinom, većina se bolesti ima tendenciju vraćati dokle god se ne otkrije i ne ukloni i njihov energetski uzrok. On je često povezan s nezadovoljstvom bilo koje etiologije, razočaranošću u život, odnose s drugima, vlastite snage ili neuspijehom na poslovnom planu, kao i mnoštvom nesvijesno u vlastito biće i egzistenciju ukomponiranih negativnih uvjerenja.
A to je upravo ono čime se ovdje u Active Healing-u bavimo, pružajući pomoć i podršku i vama samima i liječnicima!
Cjelovitim pristupom problemu prvo otkrivamo što to konkretno ne štima u vašem slučaju, identificiramo nesvijesnu potrebu (npr. potreba za pažnjom, odmorom, sigurnošću, oprostom, isl.) ili uvjerenje koje nas je dovelo do stanja u kojem se trenutno nalazimo te pristupamo njegovoj preobrazbi u nešto korisno i nešto zaista isjeljujuće!
Vidite, u svima nama obitava bezgranična mudrost, iskra Onoga koji nas je i stvorio.
I nema te tegobe i bolesti kojoj ne zna lijeka; problem je samo što smo mi zaboravili povezati se s njime! Bog, Univerzum, Izvor, Duh Sveti, Veliki Duh…kako vam drago.
Ne, zaista ne morate biti liječnik i razumijeti sve procese u svome tijelu da biste Ga aktivirali.
Trebate, međutim, poznavati samoga sebe.
Trik je u tome da ovdje nema “fejkanja”.
Stoga ćete daleko lakše i brže doći do cilja uz pratnju…
Ne, isprva neće biti lako no potom ćete se iznenaditi koliko ste zapravo brzo stigli do cilja!
Dobro nam došli!

*Active Healing Program dostupan je u obliku on-line radionica, kao i u formi 1-2-1(osobnog) savjetovanja i iscjeljenja.

Sve informacije i predbilježbe:
activeabundanceacademy@gmail.com
+385 91 733 44 56