RAZGOVOR S PRIRODOM - RAZGOVOR S BOGOM: RADIONICA INTERSPECIJALNE KOMUNIKACIJE - KOMUNIKACIJE MEĐU VRSTAMA

Zar ne bi bilo divno kada bismo mogli razumjeti životinje i biljke, kada bismo mogli istinski komunicirati s njima poput sv. Franje ili barem fiktivnog dr. Dolittlea?
No, što ukoliko to više uopće nije toliko nemoguće i ukoliko svi mi takav dar već posjedujemo?!

WEBMINAR 08.04.2023. i 15.04.2023., subota, od 17.30 - 19.00h
Cijena: 20 eur.


Ova radionica nipošto nije “tečaj čuda” rezerviran isključivo za odabrane pojedince već vrlo konkretan zbir metoda koje će nam omogućiti aktivaciju upravo onih dijelova svijesti kojima smo u mogućnosti komunicirati s Prirodom – uključujući i nas, ljude! - na jednom sasvim drugačijem nivou. Ujedno, na svom putu spoznaje, naučit ćemo i daleko jasnije komunicirati sa samim središtem svih stvari u čitavom Univerzumu!

TEME RADIONICE:
- Univerzalni jezik interspecijalne komunikacije – interview s Prirodom
- Univerzalni jezik duhovne komunikacije – interview s Bogom
- Smjernice koje će vam pomoći utišati um, poboljšati intuiciju i maksimizirati kreativnost
- Rad s identitetima – tko smo mi kada oljuštimo sve slojeve prividne odvojenosti?
- Empatija na razini umjetnosti
- Vježbe cjelovite usredotočenosti
- Resursi za stvaranje drastičnih promjena u Vašem životu
- Alati za prepoznavanje jezika kojim nam se Zemlja cijelo vrijeme obraća

Temelj svake uspiješne suradnje i suživota jasna je komunikacija i duboko poštovanje spram svih suputnika na našem životnom putu.
Međutim, da bi to mogli ostvariti nužni su neki preduvjeti a to nije samo uvažavanje očitih, fizičkih i fizioloških razlika, već i uvažavanje razlika na dubljem - psihičkom i duhovnom - nivou.
Naime, kao vrsta s određenim mentalnim ustrojem, skloni smo antropomorfizirati stvari i iskustva pa, u većini slučajeva, životinjama pristupamo kroz prizmu meduljudskih odnosa, iskustava i percepcije.
Za uspješnu komunikaciju s Prirodom općenito, medutim, morat ćemo ponajprije usvojiti tehnike koje podrazumijevaju rad s tzv. identitetima te pronaći odgovor na pitanje: tko smo mi kada smo lišeni svega što nam smeta?
Ova radionica izvrsna je praksa koja vam, pored lakšeg premošćivanja prepreka u interpretaciji jezika Prirode, omogućava i vrlo izravno iscjeljenje vlastita bića na doslovno svim razinama - duhovnoj, mentalnoj i fizičkoj!

Upisi i predbilježbe: activeabundanceacademy@gmail.com
mob. 091/733 44 56